План перевірок податкової станом на березень 2019 року

Згідно з оновленими даними перших двох розділів, у 2019 році податківці планують провести 5031 податкову перевірку

11 березня, ДФСУ оприлюднила на своєму веб-сайті оновлений (станом на 07.03.2019 р.) план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік. Традиційно зміни спершу торкнулися лише двох розділів:

  • Розділ І «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб». 
  • Розділ ІІ «Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів». 

Завантажити їх можна на сайті ДФСУ.

Розділ ІІІ «Документальні перевірки платників податків - фізичних осіб» (станом на 18.02.2019 р.) та Розділ ІV  «Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати ПДФО, військового збору та ЄСВ» з урахуванням коригування (станом на 21.02.2019 р.) поки що залишено без змін.

Згідно з оновленими даними перших двох розділів, у 2019 році податківці планують провести 5031 податкову перевірку. Це на 23 перевірки більше, ніж в плані-графіку з коригуванням за лютий.

Звертаємо увагу: Зміни відбулися тільки в плані перевірок юридичних осіб. План-графік перевірок ФОП та з питань ЄСВ, ПДФО та ВЗ (поки що) залишені без змін (з оновленням за лютий).